Home Despre noi

Despre noi

Pentru ca prioritatea noastra este satisfactia clientilor, Trainiq te insoteste de peste 12 de ani in alegerea ferestrelor si usilor pentru casa ta. Trainiq inglobeaza productia completa a ferestrelor si usilor din PVC si productia geamului termoizolant, servicii de consiliere, transport si montaj atat in Romania, cat si in Europa.

Obiectivul nostru este sa iti oferim cele mai bune ferestre si usi din PVC si de aceea alaturi de noi in productia de tamplarie PVC si geam termoizolant lucram cu cei ma buni: SALAMANDER, MACO, SAINT-GOBAIN, RAMPLAST, ROTO.

Si pentru ca fiecare proiect este o referinta pentru noi, este esential sa fim aproape de tine in fiecare etapa a procesului de achizitie. Astfel, consilierii nostri tehnici si de vanzari, prin experienta si pregatirea lor, iti ofera solutia potrivita din punct de vedere constructiv, tehnic si financiar.

Nu in ultimul rand stim ca o fereastra de calitate este pusa in valoare doar printr-un montaj corect astfel ca echipele noastre specializate executa montajul ferestrelor si usilor in conformitate cu cataloagele tehnice si cerintele din constructii. Transportul fiind asigurat in conditii de maxima siguranta prin flota proprie.